De DJ

Allround Party & Event DJ

DJ WOELIE

Door mijn jaren lange ervaring en affiniteit met de meest uiteenlopende stijlen muziek, van de 50's tot nu kan ik u het feest geven waar u altijd van gedroomd heeft. Van ballroom tot reggae en via rock 'n roll weer terug naar de huidige top 40. Even lekker los gaan op de dikste edm en hardstyle of jeugdsentiment ophalen in de 80's en/of 90's. De keus van u en uw gasten staat voorop. Verzoekjes??? Geen probleem. Naast een zeer ruim aanbod van muziek heb ik een extra abonnement om online net dat ene liedje toch legaal te kunnen draaien. Dus hoeft u als klant niet bang te zijn dat u bij een steekproefcontrole opeens zonder muziek komt te zitten.

 

Ook beschik ik over een professionele geluidsinstallatie (JBL) en een ruim assortiment aan licht-effecten die u naar wens kunt selecteren. Denk hierbij aan led-spots, moving-heads of zelfs zuilen. Beetje rook met lekker appelgeurtje om het licht extra te laten stralen met een rookmachine.

Omdat ieder feest anders is werken wij op maat en werken daarom met prijs op aanvraag.

Alsof dat nog niet genoeg is, ik werk samen met verhuurbedrijven om bvb een leddansvloer of een complete lichtconstructie om de dansvloer neer te zetten. The sky is the limit bij dB Party Sound.

 

Themafeest met en/of dresscode. No problem. Voor elk feest, de meest gepaste kledingstijl.

Tel: +32 468 31 16 38 Email: info@dbpartysound.be